Френски лачен C3 шик с червените обувки

Любовта на живота ми се казва Citroen C3, един от първите, който преди повече от 10 години влезе в България. И до днес продължава да ми служи вярно. В края на миналата година излезе третото поколение на модела - една супер модерна и изискана французойка, истински шикозна! Преди няколко седмици взех тестовия модел, за да мога да се запозная с него по-отблизо, да го усетя в реална пътна атмосфера, да го разходя из града, където той се чувства много добре и да напиша впечатленията в рубриката ми в сп. твоят БИЗНЕС. Като по поръчка Ситроенът се случи в любимия ми червен цвят в комбинация с бяло. Буквално три минути ми трябваха, за да подготвя дрескода си - естествено бяло и червено, но най-важното - обувкитеее! 

Животът от високо винаги изглежа по друг начин, затова и подготвих високите си 11 см червени токчета. С моят колега тръгнахме към мола, за да направим снимки и видео на автомобила, не на обувките. И докато на паркинга сменях шофьорските пантофи с високите червени токчета, снимките изкочиха сами - е, не си ли подхождат? Два съвършено червени цвята, съвършен лак и абсолютна елегантност. Поне аз така виждам този градски шик. Споделям с удоволствие с вас тези кадри!

И ако си мислите, че обувките са скъпи - не са! Само 34 лв., от зимните разпродажби:) Не робувам на марки и на цени, а на това, което просто ми харесва от пръв поглед. В следващия пост ще ви представя другата си находка!