Със сините токчета и KIA Niro в Банско

Автомобилната индустрия днес върви в нова посока. Критичните изисквания на клиентите стават все по-големи и производителите се надпреварват за всяка стотна от пазарния процент. Ако до преди десетилетие модата беше на големите, удобни седани, днес търсенията са други – високо, компактно, еко, възможно най-нисък разход на гориво, еко, електричество, дигитална свързаност и т.н. И всеки бранд извади своето оръжие. KIA извади хибридът Niro, с който в мартенския се разходихме към Банско. За съжаление поради скъсани връзки в коляното вече не карам ски, но пък напук на всички, обичам зимният ни курорт, може би защото не се редя на опашки, да чакам с часове на лифта към пистите...?:) 

Аз взех моето оръжие, обувките или по-точно ботушките и потеглихме. Всъщност си мисля, че май имам всички цветове обувки или поне ще намеря цвят, който би подходил на всеки модел. И този път KIA не успя да ме хване неподготвена:) Признавам, че цветовото съчетание на дрехи и обувки с различните цветове автомобили за мен е от огромно значение и ми дава страхтоно настроение. Затова, когато видях този тъмно адзурен цвят (аз го наричам карибско синьо в 5 ч. следобед) направо ахнах. 

Велурените ботушки се оказаха перфектно решение за мартенския ден, в който времето се чудеше дали да бъде зима или пролет.